Om oss

Mulan Friis

 

 • PRODUSENT • ARTIST

 

Mulan har studert musikkdesign på Høyskolen Kristiania og har en bachelor i Digital musikk i fra England.

Hun har gode kunnskaper i Logic Pro X og bred erfaring med programmering. Både innenfor musikk og lyd. Da hun tidligere har jobbet som lydtekniker i radio. I 2015 stilte hun ut en egen lydinstallasjon, hvor låtene hennes ble spilt i Ilse Jacobsen Hornbæk sitt lokale på Paleet i Oslo. Musikken hennes har blandt annet blitt brukt til danseforestilling i teater og i reklamefilm.

 

Sjangere: RnB, pop, Rap, Electronica

Tlf: 91 54 29 92

Email: mulanifriis @ gmail.com

Website: www.mulanfriis.com

Tom Ivar Stensen

 

LYDTEKNIKER • PRODUSENT • GITARIST

 

Tom Ivar har en utdannelse ved Noroff Instituttet i Oslo. Tom Ivar jobber for tiden som produsent og tekniker på Moder Nord sitt album, og har bemerket seg som en god lydtekniker og produsent på en rekke produksjoner i skolesammenheng. Han vant også ”Diamond awards” ved utgangen av utdannelsen for beste prosjekt, hvor han da hadde arrangert å mikset det aktuelle låta.

Tom Ivar er en dreven mikser og er meget opptatt av og gjøre kunden fornøyd med sine mikseferdigheter.

 

Tlf: 95 36 83 38

Email: tomi@redlinestudio.no

Marius Melleby

 

LYDTEKNIKER • PRODUSENT • GITARIST

 

Marius er en dreven gitarist og har bred erfaring med alt fra metal og rock til rap og visesang.

Etter endt utdanning på Noroff med Lyd- og Musikkproduksjon, startet Marius i 2011 Red Line Studio sammen med Joakim With Steen (JOWST). I 2018 tok han over driften av Red Line og har nå med seg tekniker Tom Ivar Stensen og produsent Mulan Friis.


Marius har mange års erfaring med å spille i band, for tiden er det trio-bandet JAGGU og med artisten Alice & the Mountain som har glede av hans kreativitet og kompetanse. Velger du opptak i RedLine, har du mulighet for akkompagnement med Marius på gitar. 

 

Sjangere: Rock, Metal, visesang, poprock, vokalopptak

Tlf 47 04 08 85

Email: marius@redlinestudio.no

 

Red Line Studio 2019

Copyright @ All Rights Reserved