Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Tom Ivar Stensen

Produsent & Lydtekniker

Tom Ivar har en utdannelse ved Noroff Instituttet i Oslo. Tom Ivar jobber for tiden som produsent og tekniker på Moder Nord sitt album, og har bemerket seg som en god lydtekniker og produsent på en rekke produksjoner i skolesammenheng. Han vant også ”Diamond awards” ved utgangen av utdannelsen for beste prosjekt, hvor han da hadde arrangert å mikset det aktuelle låta.

#MIKSING

Har du allerede spilt inn en singel, EP eller kanskje en hel plate, men føler at du ikke fikk full uttelling på miksen du fikk? Kanskje var det bare feil oppgave til den mikseteknikeren du hadde valgt eller rett og slett en kommunikasjonssvikt eller misforståelse mellom dere. Dette gjorde kanskje at dere mista litt interessen for produksjonen og lydfilene ligger nå i en mappe og skriker etter friske ører og en ny miks! Om dette er tilfelle så kan dere sende lydfilene til meg, jeg kan høre igjennom filene og komme med et forslag til hva som burde spilles inn på nytt(om dette i det hele tatt trengs)og gi dere en pris på hva det kommer til å koste for en eventuell innspilling av noe nytt og/eller bare en ny fresh miks. Har dere spilt inn noe på soverommet/stua/øvingslokalet eller studio og ikke fått en miks i det hele tatt så tar jeg selvfølgelig imot dette også.

Send en mail eller en SMS! Jeg mikser for det meste pop/rock og metal, men det er alltid spennende med noe sært og nytt! Igjennom oss i Red Line Studio får du også en god pris på mastering hos Propeller som gir deg en master av internasjonalt kaliber!

PRISER

EP PAKKE 5 Låter :                     15.000,-

1 Dag:                                               2.500,-

Andre priser:                                 Ta kontakt

Tom Ivar:                                       953 68 338

#BANDPRODUKSJON

Om du vil gjøre en plate/singel-produksjon med bandet ditt så er Red Line Studio et av de rimeligste alternativene i Oslo-området og vil gi deg et proft produkt for digital eller fysisk utgivelse, radiospilling og om du vil ha noe skikkelig solid å vise til om du skal sende promopakker rundt til eventer som festivaler,klubb/pub- arrangement eller plateselskap. Det er jo gjerne sånn at en bookingansvarlig som sitter å hører igjennom demoer lettere kontakter et band det virkelig svinger av! Jeg hjelper dere mer enn gjerne med å forme et sound som dere føler representerer dere som band og vi tar en prat i forkant av innspillingen om hvilken retning dere vil gå,hva slags sound dere er ute etter og om dere eventuelt har noen artister dere vil bruke som referanse. I tillegg til å være kun lydtekniker på produksjonen deres så kan jeg også,om ønskelig,ta på meg en produsentrolle og komme med innspill til spilletekniske,produksjonsmessige og musikalske valg.Det er da en fordel om jeg kunne fått en demo av dere med for eksempel opptak fra øvingslokale så jeg får hørt igjennom sangene og gjort meg opp noen tanker rundt dem før dere står i studio og klare til å spille inn. Med tanke på trommeinnspilling og god akustikk så er det et stort studio i etasjen under oss med bra akustikk og førsteklasses analogt utstyr som heter Earport Studios som kan disponeres mot et lite tillegg i prisen. Sjekk ut Earport Studios her.

WRONG KID ADOPTED 

Tom Ivar var tidligere bassist i bandet Wrong Kid Adopted, men anser seg selv egentlig som en gitarist.